mode porträtt

DMK 
skin revision

DMK erbjuder professionella behandlingar och paramedicinsk, transdermal hudvård under ledorden "Remove-Rebuild-Protect-Maintan".

Enligt DMK är de flesta hudproblem ett resultat av obalanser i hudens funktioner. Med hjälp av en biokemi som kroppen känner igen kan man få huden att regenerera sig själv och stegvis återställa den till sitt naturligt friska tillstånd.     

VAD ÄR DMK?

DMK är ett amerikanskt märke skapat på 1970-talet av forskaren och biokemisten Danné Montague King. Han visste att kroppen är programmerad att regenerera sig själv och tog fasta på detta när han skapade DMK. Genom att titta på de bakomliggande orsakerna till ett hudproblem och med hjälp av en kemi som hudcellen känner igen får DMK huden att läka sig själv och fungera fullt och friskt.

DMK är ett koncept där behandlingar och hemvårdsprodukter går hand i hand för bästa resultat under ledorden "REMOVE, REBUILD, PROTECT OCH MAINTAIN". 

VAD ÄR ENZYMBEHANDLING OCH HUR GÅR DEN TILL?

En grundläggande enzymbehandling börjar med att man förbereder huden, avlägsnar orenheter, avgiftar och exfolierar överflödiga lager av döda hudceller. Detta görs ofta i flera steg beroende på hudens kondition och behov.

Efter detta kan man börja bygga upp huden. Ett sätt DMK gör detta på är just genom Enzymbehandlingen. Enzymerna i masken är keratolytiska, igångsättande. De aktiverar hudens egna system så att den inifrån börjar balansera, aktivera, syresätta och ge näring åt sig själv. Blodcirkulation, lymfflöde, muskelaktivitet, syresättning ökar/sätts igång och ger den ofta tydliga "plasmatiska effekten" på huden efter det att masken tvättats av. 

Själva masken penslas på från dekolletage upp till hårfäste. Man vill täcka alla blod- och lymfkärl eftersom deras fulla funktion är vägen till frisk hud. Man ska sedan ligga lugnt med masken i 45 minuter för att den ska få full verkan. I början är masken fuktig och mjuk men den hårdnar mer och mer till dess den har stelnat helt och nästan känns som ett skal som håller ansiktet fixerat. Man kan känna att det drar och pulserar under masken, tecken på ökad aktivitet i huden.

 

Efter 45 minuter tvättas masken av med varma, fuktiga handdukar och svampar. Det kan ta en liten stund. Behandlingen avslutas med anpassade, uppbyggande produkter. Efter en DMK behandling ska man inte tvätta ansiktet samma dag utan låta processer och produkter få fortsätta verka till nästa dag då hemprodukterna tar vid.

FÖR VEM PASSAR DMK?

DMK Enzymmask #1.jpg
DMK Plasmatisk effekt.jpg