top of page
Kvinna Applicera Cream

exuviance pro

ansiktsbehandling

Exuviance Pro behandlingar med AHA-syra tillsammans med daglig användning av deras hemvård håller huden frisk och vacker samt förbättrar och förebygger många hudproblem. Både produkterna och behandlingarna passar alla åldrar och hudtyper, även den känsligaste.  

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Behandlingen inleds med en analys av hudens nuvarande kondition. Därefter väljer vi produkter och tillvägagångssätt. En stark och frisk hud är grunden till en vacker hud så vi jobbar i första hand med att stärka och lugna huden och återställa hudbarriären.

 

Det ingår alltid en pensling med någon av Exuviance Professionals fantastiska AHA-syror. De rengör, bygger upp huden och gör den mottaglig för de aktiva ingredienser som tillförs.

 

Har du bokat behandlingen med inriktning på djuprengöring så lägger vi stor tid på portömning och borttagning av eventuella milier. Om du bokat en behandling med annat fokus utför vi en lättare portömning om det behövs. Vi gör en kortare massage passande huden, tex för att öka blodcirkulationen, stimulera lymfflödet och stimulera utrensningen av slaggprodukter. En passande mask läggs alltid. Behandlingen avslutas med serum och krämer. 

Exuviance AB.jpg

FÖR VEM PASSAR EXUVANCE PRO?

Exuviance har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos alla som vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem. Produkterna och behandlingarna har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess och förbättra hudens naturliga funktioner. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt och torrt utseende, av nya celler som ger en förnyad lyster. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. 

Ex FÖre EFter.jpg
bottom of page